Contents utbud

Maria MöllerMaria Möller är sångerska, skådespelerska, komiker och moderator samt textförfattare. Under drygt tjugo år har hon arbetat med teater, konserter, opera, show och musikal och därigenom skaffat sig en artistisk mångfald utöver det vanliga. Maria är även en efterfrågad föreläsare inom bland annat kommunikation.

Hur kan vi bli bättre på att medvetandegöra hur vi kommunicerar? Vad har vi att vinna på det? Hur påverkas du och andra av din röst och hur viktig är den? Maria Möller är en makalös berättare som med både humor och allvar föreläser om kommunikation, energier och annat viktigt oss människor emellan. Inspirerande, underhållande och tänkvärt!

På senare år har Maria blivit mycket uppmärksammad för sina träffsäkra imitationer. När Maria ställde sig på scenen tillsammans med R.E.A-gänget för ett par år sedan tog hon publiken fullständigt med storm. De applåderade och jublade över hennes fantastiska sångröst, komiska tajming och klockrena imitationer med tolkningar av bl.a. Regina Lund, Carola, Eva Dahlgren, Björk och Cher. Maria Möller är skådespelare, komiker och framförallt sångerska med stor musikalisk bredd. Maria Möller är helt enkelt en artist i världsklass!

Print Friendly, PDF & Email