Contents utbud

Malin TrossingMalin Trossing slår ett slag för modiga och effektiva ledare och har utvecklat ett eget koncept för hur du ska bli mer våghalsig i ditt ledarskap. Boka en föreläsning med henne för att lära dig knepen. Lönsamhet är förstås guld värt, men utan mod och ren och skär glädje på arbetsplatsen är det svårt att nå de högre lönsamhetsnivåerna. Malin Trossing, utbildad civilingenjör och verksam ledare, har identifierat de egenskaper som gör dig till en skicklig ledare: våga vara effektiv och modig.

Malin Trossing har länge jobbat i IT-branschen och hon har också lett flera stora företag, exempelvis Sony Ericsson, Ericsson, Saab och Svenska Spel, i olika utvecklingsprojekt. Som chef kände hon sig ofta stressad. När hon sökte efter böcker om effektivt ledarskap för chefer hittade hon inga som passade. Därför började hon själv skriva böcker om ämnet, däribland ”Våga leda effektivt!” och ”Våga leda modigare!”.

Hennes expertis, mångåriga erfarenhet av att leda och hennes skrivtalang har gjort att Malin Trossing blivit ett välkänt författar- och skribentnamn. Förutom att skriva böcker skriver hon artiklar och krönikor om ledarskap och hon är likaså expertredaktör på Bonniers.

Föreläsningar med Malin Trossing

• Våga leda modigare! – när du vill nå nya resultat

I denna föreläsning (1-2 timmar) eller workshop (2-6 timmar) instruerar och inspirerar Malin Trossing dig till att vara en precis så modig ledare som du bör vara. Det är trots allt ditt jobb att vara modig och att ibland fatta tuffa beslut. Hon belyser också varför det är svårare att vara modig i somliga företagskulturer än vad det är i andra. Här varvas erfarenheter med praktiska tips och knep på hur såväl du som dina medarbetare ska gå tillväga för att bli modigare på jobbet.

• Det effektiva ledarskapet! – när du vill få ut mer av dig själv och din grupp

Denna föreläsning (1-2 timmar) eller workshop (2-6 timmar) går ut på att underlätta arbetsdagen för ledarna i ditt företag eller i din organisation, detta genom att tillhandahålla dem redskap som ska hjälpa dem att ”våga leda effektivt”. Exempel på dessa redskap är mod att lösa konflikter och problem, mod till att ha tydliga mål och att lyssna.

Print Friendly, PDF & Email