Contents utbud

Malin RappMalin är akademiskt utbildad inom kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi samt evidensbaserat förändringsarbete. Hon brinner för att hjälpa människor att hitta sin glöd i livet, sin passion och inre driv. Att lägga perfektionism, andras åsikter och utseende åt sidan för att låta viktigare saker ta utrymme!

Vad gör du när det du fruktar mest blir verklighet? När din livs passion på några sekunder blir tagen ifrån dig? Malin levde under flera år som extremsportare och har vunnit ett Världsmästerskap i snowkite. Hon var samtidigt landslagsåkare i wakeboard tills den dag hon under VM i Filippinerna störtade in i vattenväggen med huvudet före och resan tog ett abrupt slut. Genom att använda alla insikter och verktyg som hon lärt sig från sin akademiska bakgrund inom hjärn- och lyckoforskning tog Malin sig tillbaka från det svarta rum hon tillbringade månader i.

Det blev en lång resa tillbaka  – både fysiskt och mentalt, som resulterade i en ny passion – att på ett enkelt och praktiskt sätt förmedla det forskningen idag vet om välmående och prestation.

Idag driver Malin med sitt team de sociala entreprenörskapet Bättre Skolor där hon jobbar med att integrera psykologisk forskning hos lärare och elever för att öka välmående och resultat i skolan. Ett annat projekt är utbildningsinitiativet Framtidens tjejer där hon stärker tjejer i rollen att leda sig själv och sin förmåga till återhämtning vid utmaningar och hinder.

Malins föreläsning är en berättelse om att leva med passion – hur vi kan hitta vårt inre driv, hantera oväntade hinder och ta oss förbi det omöjliga. Malins styrka ligger i att entusiasmera andra genom att lyfta tankeväckande perspektiv från psykologins värld och knyta an till sin starka och djupt berörande berättelse. Det ger dig klarhet i hur du tror på din egen förmåga och skapar förutsättningar för att leva din passion. Malin gör hjärn- och lyckoforskningen till något du upplever, förstår och viktigast av allt – börjar använda inom de områden i livet som spelar mest roll.

Print Friendly, PDF & Email