Contents utbud

Magnus HedmanMagnus Hedman är en av Sveriges mest framgångsrika och populära fotbollsspelare genom tiderna. Han var med och tog brons med VM-succélaget som en av Europas bästa unga målvakter. Hedman har bland annat spelat i Coventry City FC, Celtic FC och Chelsea.

Magnus blev 2000 belönad med Guldbollen. När han erhöll Guldbollen var Magnus en av engelska ligans absolut bästa målvakter.

Magnus Hedman föreläser om ledarskap, personlig utveckling och team. En vanlig rubrik på föreläsningarna är “Hur blir vi ett vinnande lag över tid?”. Magnus hade förmånen att få lära sig mycket av José Mourinho, världens bästa fotbollstränare och enligt många en av världens bästa ledare alla kategorier.

I slutet av Magnus sejour i Chelsea så fick han dessutom chansen att göra en lång intervju med Mourinho, om hans ledarskap och hur han ser på det. Ett material och lärdomar som är helt unika.

Som Målvakt ansågs Magnus vara allroundskicklig och utan egentliga svagheter. En erfaren kille som läser spelet mycket bra. Den tidigare lite kaxiga fotbollsmålvakten är idag en uppskattad och mediavan TV-medarbetare som haft en hel del motgångar som har gjort honom både mer ödmjuk, starkare och till en bättre föredragshållare.

Mixen av motgångar, framgångar, proffslivet, familjen och papparollen fick Magnus att växa som människa. Som föreläsare och inspiratör talar han nu varmt om målsättningar, ledarskap, personlig utveckling, familj och motivationsarbete.

Print Friendly, PDF & Email