Contents utbud

Lukas SvärdLukas Svärd är utbildad brandman, har varit i försvarsmaktens elitförband som jägare, han har genomfört flera Ironman och är med i svenska triathlonlandslagets age-group team.

Vägen hit har dock varit dock lång och kantad av svåra beslut, självmordstankar och mobbing.

Lukas föddes som flicka och genomgick en könskorrigering vid 18 års ålder. Fram till dess var hans liv en kamp att få bli den han ville vara, en kamp både mot mig själv, omgivningen och samhället. Genom att berätta sin historia hoppas han inspirera andra att inte ge upp, hur tufft livet än är och kämpa för att nå dit man vill.

Med sina erfarenheter vill han nå ut och hjälpa andra. Inte bara de som är eller har varit i hans situation, utan även till alla som känner att de mår dåligt eller har fastnat i livet och vill göra en förändring men inte vågar. Idag är Lukas gift, föreläser och arbetar som affärsutvecklare och är lycklig.

Lukas frågar sig själv varje dag om han lever det liv han vill. Om svaret är nej så ändrar han det som inte är bra, trots att det ibland är skrämmande. Lukas vill leva fullt ut för som han säger, han har fått en andra chans som han tänker ta tillvara på.

Lukas Svärd föreläser om sitt liv, även kost och träning, bemötande, mångfald, inspiration och motivation. Han är en mycket efterfrågad föreläsare.

Lukas föreläsning är otroligt inspirerande och tänkvärd, så rolig och allvarlig på samma gång att det ger oss alla ett nytt perspektiv på livet!

Print Friendly, PDF & Email