Contents utbud

Lou RosslingLou Rossling är en mycket omtyckt pedagog och kanske en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Hon utsågs till Årets Talare 2003. Lou nominerades till Kunskapspriset 2009. Motiveringen löd “För hennes pedagogiska och folkbildande föreläsningsverksamhet under många år”.
Många människor har under årens lopp tagit del av Lou:s starka berättelser om “Att tända stjärnögon – hos andra och hos sig själv”. Lou har också älskats för sina tankar kring EQ – Förnuft och Känsla och sin förmåga att delge sina djupaste erfarenheter och göra dem allmängiltiga för en stor publik.

Oavsett ämne och inriktning talar Lou direkt till våra hjärtan. Hon är mycket inspirerande, en stor scenpersonlighet och med ett budskap som gör att publiken går ut ur salongen och vill bli bättre människor.
Hon stärker vårt självförtroende och vår förmåga att ta ansvar över vårt liv, våra val och våra relationer. Hon använder sig själv och sitt liv som exempel på hur man kan göra fel men ändå förändras.

Lou:s föreläsningar utvecklas och förändras med Lou:s egen utveckling och mötet med publiken. Hon inbjuder oss att vara närvarande i nuet, lyssna till vår intuition och bejaka oss själva såsom vi är.

Lou Rossling föreläser för alla typer av kunder inom både näringsliv och offentlig verksamhet. Här följer olika teman att välja emellan.

“Att leda med hjärtat – den goda ledaren”
-Vad händer när du som ledare arbetar med kärleken som utgångspunkt.
-Kan du se och förlåta dig själv för dina tillkortakommanden?
– Bryr ni er om era medarbetare? (Moder Teresa)

“Kanske är det de organisationer som har ledare som kan formulera visioner om ett drömsamhälle som bygger på ekologisk, ekonomisk, och social hållbarhet och global rättvisa som har en framtid. Kortsiktiga ekonomiska mål och girighet försvagar samhället och världen.”

Nya Tider – Nya Tankar – Nya val
-Hur ger vi våra barn en möjlighet att utvecklas med lust, kreativitet och empati?
-Hur skapar vi arbetsplatser och organisationer som ger människor möjlighet att trivas, utvecklas och möta människor med omsorg och respekt?
-Hur skapar vi en värld där människor kan leva i ett hållbart samhälle där hänsyn tas till miljön och en rättvis fördelning av jordens resurser?

Lou Rossling inspirerar oss att våga se framåt och se oss själva som positiva medskapare till en värld för oss, våra barn och kommande generationer.
Lou föreläser också under följande teman.
“Förnuft och känsla” – att arbeta med både hjärna och hjärta.
“Det goda mötet” – hur vi bemöter människor formar våra liv.
“Du är bättre än du tror..- om att stärka självkänslan genom goda möten med elever, varandra och oss själva.
“Att tända stjärnögon” – hos andra och hos oss själva
“Lust och motivation i jobbet” – att inspirera andra och sig själv
“Konsten att tänka i nya banor” – Varför väcker förändring motstånd?
“I ljuset spricker alla spöken” – om att våga avslöja sina mörka och svåra hemligheter och släppa det förgångna.

Lous föreläsningar förändras och utvecklas med Lous egen utveckling och möten med publiken. I föreläsningarna får vi ta del om både hennes och andras erfarenheter av att möta sig själva. Hon inbjuder oss att vara närvarande i nuet, lyssna till vår intuition och bejaka oss själva som vi är. Gemensamt för Lous föreläsningat är att dem inspirerar oss att utvecklas.

Klicka här för pressbild(er) på Lou Rossling

Print Friendly, PDF & Email