Contents utbud

Lotta Lundgren



Lotta Lundgren har bakgrund från reklambranschen och var under många år en av Sveriges mest prisbelönta och välrenommerade copywriters och marknadsförare. Sedan 2008 arbetar hon som konsult med “mat, idéer, text och underhållning”, och varvar konsultuppdrag och föreläsningar med redaktionella projekt för tv, press och bokförlag.

I början av 2010 gjorde hon programledardebut tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag i den mycket uppmärksammade tv-serien Landet Brunsås, en serie om svensk matkultur.

2011 skrev hon kokboken ”Om jag var din hemmafru: eller hur man får en vardag att smaka som en lördag” och den kammade hem flera diplom och priser i tävlingen ”Årets Svenska Måltidslitteratur”. Lotta har även blivit väldigt hyllad för sin tidigare blogg ”Om jag var din hemmafru”.

Senast kan vi se henne i den uppmärksammade serien Historieätarna. En infotainmentserie där Lotta och hennes kollega Erik Haag använder sina kroppar som journalistiskt verktyg för att ta reda på hur det smakade, luktade och såg ut i olika tidsepoker i Sverige.

Lotta Lundgren är en väldigt duktig föreläsare. Samtidigt som hon underhåller finns det alltid mycket fakta bakom hennes ord. Hennes långa erfarenhet av marknadsföring och tv gör henne till en moderator med fingertoppskänsla.

Print Friendly, PDF & Email