Contents utbud

Leo Razzak

Leo Razzak beskriver sig själv som en social entreprenör som ser innovativa lösningar på samhällets mest angelägna problem. Han har under flera år arbetat på Fryshuset i Stockholm, och har arbetat med nyhetsjournalistik på Sveriges Radio P3 Nyheter. Han håller också utbildningar om hur vi drar nytta av ett multikulturellt Sverige, med tesen att nyckeln till framgång är en identitetsfråga.

Leo Razzak har en unik förmåga att kommunicera med sin publik, han är en talare som både engagerar och underhåller och har under hela sin yrkesverksamma karriär jobbat med att försöka förtydliga de bakomliggande svaren på frågorna som rör integration, mångfald och ungdomsproblematik. Men han gör det utifrån en vinkel som inte alltid får utrymme i debatten. Leo är även en mycket uppskattad föreläsare inom kommunikation.

”Under åren har det blivit en hel del snack med alltifrån de ute i skiten och hela vägen upp till eliten”, säger Leo. Bokstavligen innebär det att Leo Razzak har pratat i alltifrån Fittjaskolan till Riksdagen, alltid med toppbetyg på utvärderingarna.

Leo är anpassningsbar och kunskaperna som han delar med sig av passar lika bra på konferensen som vid skolbänken. Föreläsningarna är fyllda av humor och värme och passar för alla åldrar.

“Leo är bara Leo, han säger verkligen vad han tycker, och han är fanimej helt underbar” som en konferensdeltagare uttryckte det.

Klicka här för pressbild(er) på Leo Razzak