Contents utbud

Leo RazzakLeo Razzak beskriver sig själv som en social entreprenör som ser innovativa lösningar på samhällets mest angelägna problem.

Han har under flera år arbetat på Fryshuset i Stockholm, och har arbetat med nyhetsjournalistik på Sveriges Radio P3 Nyheter. Senast har vi sett honom i TV4 serierna Torpederna och Bonusfamiljen, där han har gått från talang till ny stjärna på skådespelarhimlen.

Han föreläsar om att ge nya perspektiv kring kommunikation, mångfald och socialt entreprenörskap. Med en stor karisma på scenen underhåller, engagerar och inspirerar han sin publik.

Leo har en unik förmåga att kommunicera med sin publik, han är en talare som både engagerar och underhåller och har under hela sin yrkesverksamma karriär jobbat med att försöka förtydliga de bakomliggande svaren på frågorna.

Med en perfekt mix av värme, underhållning och insiktsfulla berättelser framför Leo sina föreläsningar. Han är idag en populär och efterfrågad föreläsare inom områden som entreprenörskap, mångfald, motivation, innovation och kommunikation.

Razzak håller också utbildningar om hur vi drar nytta av ett multikulturellt Sverige, med tesen att nyckeln till framgång är en identitetsfråga.

“Under åren har det blivit en hel del snack med alltifrån de ute i skiten och hela vägen upp till eliten”, säger Leo.
Bokstavligen innebär det att Leo Razzak har pratat i alltifrån Fittjaskolan till Riksdagen, alltid med toppbetyg på utvärderingarna.

Klicka här för pressbild(er) på Leo Razzak

Print Friendly, PDF & Email