Contents utbud

Lars LosvikLars Losvik kommer ursprungligen från Norge men är nu bosatt i Finland. Han är i grunden nationalekonom och numera forskare i vuxenpedagogik och arbetslivsfrågor vid Helsingfors Universitet. Han håller föreläsningar och utbildningar om vuxenpedagogik, motivation, pedagogiskt ledarskap och lärande organisationer.

Den lärande organisationen syftar till att frigöra medarbetarnas energi, vilket leder till resultat och utveckling samt möjligheten att lära sig av varandra och se olikheter och förändring som en tillgång. Motivation och engagemang kan inte beordras fram. Men där det finns kan både oanvänd och oanad mänsklig kapacitet tas tillvara. Lars talar om att hitta drivkraften inom sig, att tro på sig själv och om att våga satsa. Gör något nytt, sätt nya mål och belöna dig själv, uppmanar Lars. Föreläsningen den lärande organisationen anpassad till er organisation med utgångspunkt i hur man kan utveckla ledarskapet så att både ledare och medarbetare är motiverade och stimulerade att tillsammans skapa resultat i världsklass.

Värderingar ändras hela tiden, det gäller för såväl samhället som för företagen. Inom näringslivet sätts inte längre chefen på toppen utan kunden. Detta ställer nya krav på medarbetarnas anpassningsförmåga och kompetens. Ett av de viktigaste särdragen i ett sunt arbetsklimat, där resultat, god kvalitet och lärande präglar verksamheten, är förmågan att utvecklas i tider av förändring. Lars föreläsningar syftar till att ge strategier, kunskap och metoder för livslångt lärande samt att skapa förutsättningar för lärande i organisationer och ledarskap i förändring. Lars har medverkat i flera stora utbildningsprojekt i olika företag och är ofta anlitad som föreläsare och expert såväl nationellt som internationellt. Han är en mycket kunnig föreläsare med förmågan att samtidigt vara en stor estradör och underhållare.

Förslag till kickoff, hel- eller halvdags föreläsningar:

Kundservice 2014 – 2015!
Motivation och arbetsglädje
Framtidens ledarskap
Mental styrketräning för att bli en vinnare
Hur bygga goda team?
Att kommunicera och framträda till sin fördel
What will be. Ditt liv kommer att bli annorlunda…Vad kommer att ske i framtiden?
Kommunikation, det viktigaste att lära idag!
Motivation för att skapa topp resultat och arbetsglädje
Skolstart 2014 – 2015! Föreläsningar i skolor för att motivera och stimulera elever och studenter. Har besökt över 6000 elever 2012-2013.

Pedagogiskt ledarskap
Organisationsutveckling
Vuxenpedagogik
Mental styrka i arbetslivet
Konsten att framträda till sin fördel inför medarbetare, kunder & samarbetspartners
Motivation, samarbete & lärande
Att utveckla sitt eget kunnande.
Vilka kunskaper och färdigheter behöver jag mer av?

Nytänkande-Förändring-Framtid
Kvalitet, Samarbete & Kundkontakter
Positivt ledarskap
Motivera och engagera.
Hur kan vi öka vår mentala hälsa och minska vår stress?
Att leda lärande och förändring
Individen i framtidens organisation
Framtidens inlärning och lärande
Förändring i själ och organisation

Framtid i kunskapsorganisationer
Social kompetens
Ny som ledare!
Vidareutveckla ditt ledarskap!

Coachande ledarskap
Coaching för ledare, medarbetare, idrottare

Print Friendly, PDF & Email