Contents utbud

Lars Erlman



Lars är kocken som blev företagsledare som blev företagare som blev föreläsare och idrottsman.

Ungefär så brukar Lars presenteras inför sina föreläsningar.

40 år gammal, lever han ett liv där han kombinerar livet som make och pappa med sitt egna företag där han arbetar som föreläsare och inspiratör. I ett led att visa att gränser är till för att flyttas genomförde han i projektet “Lars Erlman 2014” som andra person någonsin hela den svenska klassikern under ett och samma dygn på de geografiskt rätta platserna den 4-5 juli 2014.

INTE BARA SNACK
En föreläsning om hur du kan förändra ditt liv.
Jag har genom åren jobbat för mycket och lagt för lite tid på mig själv och min familj. Detta utmynnade i övervikt, dålig kondition och allmän ohälsa. Detta i kombination med att alkoholen tog allt för stort fokus av den lediga tiden gjorde till slut att situationen blev ohållbar och motivationen sjönk dag för dag. Jag bestämde mig i juni 2011 för att göra en STOR livsstilsförändring, vilket utmynnade i projektet Lars Erlman 2014, där jag gick från att vara dåligt tränad efter att inte tränat på 20 år till att bli så vältränad det överhuvudtaget gick på tre år, samtidigt jobbade jag hårt med min beteendeförändring i stort. Jag vill genom denna föreläsning motivera och inspirera dig till att göra nödvändiga förändringar i livet, utan moralpredikan och fanatism. Redan har många människor förändrat sitt beteende med hjälp av inspiration från mig, nu är det din tur… Det gäller att få ihop alla delar för att förändringen skall bli hållbar och långsiktig!

VÅGA VARA VÄNLIG
En föreläsning om inställning, respekt och bemötande. Att vi mår bra och har en känsla avatt det är ”gött i magen” är något som jag tar upp i denna föreläsning. Jag pratar också om hur vi genom att respektera varandra och hur vi genom vår inställning till jobb, andra människor och livet i stort kan få varje människa att känna sig uppskattad, viktig och omtyckt. Med målsättningen att alla människor skall må så bra som möjligt kommer vi att förbättra både trivsel och resultat på våra avdelningar och enheter. Genom nöjdare medarbetare får vi också nöjdare mottagare. Denna föreläsning vänder sig till alla platser där det finns mer än en människa!

“Tack för en inspirerande, showig och livsomvälvande föreläsning!!! Jag blev inspirerad, road, berörd och motiverad. Suveränt!”

Print Friendly, PDF & Email