Contents utbud

Kristin KaspersenSom ung gjorde Kristin Kaspersen flera barnroller i musikaler på teatrar i Stockholm. Hon jobbade som bartender och servitris innan hon utbildade sig till flygvärdinna. 22 år gammal började hon som väderpresentatör för TV3 Norge. Ett par år senare fortsatte hon som programledare för olika tv-program i Sverige, däribland Sommar på Gröna Lund och Uppdraget. I december 1993 fick hon som yngsta person någonsin ta emot Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet samt Aftonbladets TV-pris för Sveriges mest populära kvinnliga programledare.

Under åren fram till 2003 gjorde hon flera program för SVT, däribland Söndagsöppet, Polar Music Prize och Svenska Idrottsgalan. På TV4 fortsatte hon med bland annat program som Cancergalan, Fångarna på Fortet, Humorgalan och Nyhetsmorgon. I Sjuan har hon varit programledare för Biggest Loser och Spårlöst.

Kristin Kaspersen har även universitetsstudier i engelska och har läst journalistik på Poppius Journalistskola. 2013 debuterade hon som författare med en bok om träning och hälsa. Hon varvar tv-jobben med att vara krönikör i olika tidningar och som konferencier och moderater vid olika evenemang. Hon är även skapare av appen Klustr.

Hon är dotter till Barbro “Lill-Babs” Svensson och Kjell Kaspersen, tidigare norsk landslagsmålvakt i fotboll. Hon var 2003–2009 gift med programledaren Hans Fahlén.

Kristin Kaspersen föreläser om kropp och själ.

Hon har hittat sin väg till hälsa. Hon vet hur hon ska äta och träna, men också hur man lyckas att skapa tid för sig själv, familj, vänner och en framgångsrik karriär. Är du också sugen på att må så bra du bara kan? Boka då Kristins personliga och inspirerande föreläsning.
Följ med Kristin på hennes resa till ett hälsosamt liv där både träning för att klara av vardagen och härliga middagar med bästa vännerna får plats. Ett liv där inte vardagsstressen får ta över möjligheten att leva i nuet – och framför allt ett liv där det inte bara är utsidan som räknas.
Du får träning som gör dig stark och funktionell i vardagen, men även träning som gör gott för själen. Hitta din träningsform, njut av din träning. Lär dig känna om din kropp mår bra av det du väljer att äta, om du ger den det antal timmar sömn den behöver – och om du skrattar tillräckligt mycket!

Här finns en härlig blandning av Kristins personliga upplevelser och hennes uppväxt samt inspirerande träning, frestande recept och en hel del jävlaranamma.

Print Friendly, PDF & Email