Contents utbud

Kjetil KristoffersenIdémakare, entreprenör och – inte minst – säljare

Han var också den lovande fotbollsspelaren som inte lät sig knäckas när han var tvungen att sluta på grund av skada 22 år gammal. Han är läraren som slutade när han upptäckte den svenska brandmannen Lasse Gustavson som med lånade medel och ett intecknat hem började han vad som blivit den all-time föreläsning framgång i Skandinavien. Detta gjorde Kjetil taggad att själv börja föreläsa och utbilda.

I kölvattnet av framgångarna startade Kjetil också sitt eget förlag, utan erfarenhet av bokbranschen. Resultatet blev bästsäljarna: ”Gjennom ilden”, ”Sammen til verdens ende”, ”Mette-Marit i gode og onde dager og Forfalskningen – politiets løgn i Treholt-saken” är exempel på titlar som har toppat bestsellerlistorna i flera månader under de senaste åren. Hans förlag var det första norska förlaget som började med systematisk TV-reklam för sina böcker, liksom med bokförsäljning via SMS.

Han skräddarsyr utbildningar, workshops och utbildningar inom försäljning, motivation och presentationsteknik. Han har ett naturligt och energifyllt sätt att nå fram till sina åhörare.

Kjetil säljer. Hans budskap är att en bra säljare är någon som vågar lite mer än den andra, en som bränner lite mer än de andra. Genom sin föreläsning, visar han den energi han tror är nödvändigt för att lyckas. Den tidigare fotbollstränaren för Eik Tønsberg och Horten Eagle serverar en inspirerande föreläsning, en föreläsning många länge kommer att minnas.

Print Friendly, PDF & Email