Contents utbud

Kjell EnhagerHan har föreläst inför hundratals människor och coachat några av de största namnen och företag i Sverige och Världen!

Kjell Enhager är en företags-, kultur- och idrotts coach. Efter att ha tagit sin examen i ekonomi i slutet av 1990, fick han sitt första uppdrag som ledarskapskonsult på Sällma i Göteborg. I dag, 25 år senare, är Kjell en coach och hela världen är hans arbetsplats. Han har arbetat och fortsätter att arbeta med skådespelare, symfoniorkestrar, de största företagen i näringslivet och kändisnamnen i golf, tennis, skidåkning, ridning och ishockey.

Vad lär man sig som en munk, en pizzabagare och professionell golfspelare?

Nyfikenheten på livet kan uttryckas på många sätt: Kjell har varit en munk, en pizzabagare och ett golf proffs, och han har en magisterexamen i företagsekonomi (MBA) och skriver böcker. Kjells spännande möten med människor i en mängd olika branscher, kulturer och miljöer är en viktig del av hans förmåga att dela med sig av sina värdefulla insikter om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv. I sina föreläsningar, delar han generöst med sig av sina erfarenheter, även av att arbeta med många av våra idrottsstjärnor inför stora och viktiga tävlingar.

Föreläsningar

När Kjell arbetar med idrottslag eller individer som vill uppnå bättre resultat, ligger mycket fokus på att bryta negativa tankemönster. Den tanken är också kärnan i hans föreläsningar: hur man fokusera på sina styrkor och vad berikar dig istället på vad du gör fel. Du kommer inte bara att hitta ett stort antal “aha” ögonblick – du kommer att få verktyg för hur du kan förändra ditt liv. Förbättra dina relationer. Uppnå dina mål. Förverkliga dina drömmar.

Projekt

Kjell Enhager är djupt engagerad i samhällsfrågor. Han är en ambassadör för den svenska Hjärnfonden och deltar inom Mentor Sweden och är engagerad i Barnens Rätt i Samhället (BRIS).

Print Friendly, PDF & Email