Contents utbud

Kelly TaintonHjärnan, försäljning och toppresterade organisationer

Kelly Tainton pratar om prestation, kreativitet och hjärnforskning på ett lättillgängligt och underhållande sätt.

Han talar bland annat om vad för typ av ledarskap som behövs i framtida framgångsrika organisationer. Han talar även om hur man hittar och utvecklar talangerna i organisationen och om hur nya neurovetenskapliga upptäckter visar vägen för framtidens tillväxtmöjligheter!

Kelly Tainton arbetar med utveckling av ledarskap, försäljning och prestation inom organisation och näringsliv. Hans fokus ligger på individrelaterad produktivitet inom kvalificerade tjänster. Det senaste decenniet har han varit verksam inom multinationella företag och levererat lösningar som minskar gapet mellan individer som är produktiva och välmående under höga krav – och de som har utvecklingspotential.

Tidigare har han arbetat på Utbildnings- och Kulturdepartementet med inriktning på kompetens, expertis och rekrytering. Han har även under flera år varit verksam som reporter på Sveriges radio P1 med egna reportageserier om diskriminering och prestationsklimat. Kelly arbetar med allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre utbildningsupplägg och workshops.

Print Friendly, PDF & Email