Contents utbud

Kattis Ahlström

Kattis Ahlström

Mycket välkänd TV-personliget och prisbelönad programledare

Kattis Ahlström har ansvarat för flera olika TV-program och förekommer även i radio. Hon är en mycket uppskattad konferencier, moderator och föreläsare.

Kattis har varit programledare för många olika TV-program, däribland Melodifestivalen och TV-huset. Hon har tilldelades hon TV-priset ”Kristallen” för årets kvinnliga programledare. Kattis är även känd från radioprogram som Morgonpasset och Ring P1. Kattis har även varit chefredaktör på IcaKuriren och startat och drivit månadstidningen ”Kattis & Company”.

Kattis Ahlström har även ett stort socialt engagemang i flera välgörenhetsorganisationer och är idag generalsekreterare på BRIS.

Föreläsning – Närvaro
I sin föreläsning talar Kattis om hur ens närvaro – som chef, som medarbetare, som förälder – verkligen påverkar. Hon talar utifrån sina erfarenheter som programledare samt generalsekreterare på BRIS och ger många exempel på olika typer av närvaro. En avgörande del handlar om hur man lär sig fokusera och hur man måste koncentrerar sig på det man håller på med för att inte förlora sig helt i smartphoneappar, facebook och twitter.

Kattis är en mycket folkkär programledare, moderator och föreläsare. Hon är väldigt skicklig på att ta sin publik och skapar alltid en trygg känsla. Både för dem på scenen och dem i publiken.

Print Friendly, PDF & Email