Contents utbud

Karin KlingenstiernaKarin Klingenstierna är en mycket uppskattad moderator och konferencier med erfarenhet från hundratals olika event. I en bransch som kräver hög kompetens, utveckling och förnyelse väljer många som redan haft Karin på scen att anlita henne igen. Nyckelord: kunskap, värme, humor, lyhördhet. Karin är förutom moderator också jazz- och soulsångerska och sjunger bl a med bandet STELLA, känt från På Spåret.

  •    Moderator inom bland annat medicin, samhällsfrågor, miljö, kultur, pedagogik, politik, organisation och mycket mer
  •    Presentationsteknik- Bli bättre och säkrare på att tala inför andra- hitta din stil.
  •    Stella Damshow- låtar från 40-2000-tal. Jazz, pop, soul, schlager, rock…

Karin älskar att vara moderator, hon tycker det är en förmån att få sätta sig in i nya ämnen och leda kloka människor med olika erfarenheter och kompetenser i en diskussion, ett stormöte eller ett seminarium till nya insikter för alla närvarande.

Enligt Karin är vägen till framgång planering och respekt. Noggranna förberedelser gör evenemanget betydligt vassare och mer angeläget. Respekt har Karin för de människor hon möter- uppdragsgivare, föreläsare, åhörare- och syftet med eventet är helt överordnat. Hon ser det som sin uppgift är att föra samman alla delar och skapa en helhet som överträffar förväntningarna. Det blir roligt och utmanande- varje gång.

Karin som konferencier arbetar med tacksamhet och kärlek: till kultur, artister och publik. Det är en viktig uppgift att få åhörarna att trivas och alla medverkande att skina och prestera sitt bästa. Det kan en bra konferencier och moderator, utan att ta över rampljuset. Karin har fått ta del av fantastiska uppträdanden, alltifrån världsstjärnor till lokala förmågor, och det är magiskt när alla bitar faller på plats, vare sig det är på en jättelik arena eller i en hörna på ett bibliotek.

Några av Karins tidigare uppdrag har varit som moderator för projektgruppen för Studio PAR&D, med stormöten i talkshowformat på Astra Zeneca Pharmaceutical Analytical Research&Development, moderator för seminarium och paneldiskussion The Future and beyond, Mjärdevi Science Park i Linköping med bland andra Marcus Wallenberg, Investor, Åke Svensson, SAAB m fl och hon har även modererat för rikskonferensen för SISP.

Karin är även sångerska och sjunger för att hon har något hon vill förmedla- ofta i egna texter, som på hennes solo-CD ”Kom Närmre” med jazz på svenska. Karin väljer också andras musik- bandet STELLA, där hon sjungit i fjorton år, har plockat upp en hel del olika stilar och spelar gärna soul, jazz och pop i show eller till dans på festivaler, företag, kulturhus, klubbar och fester. Den bredden har bland annat lett till husbandsjobb i På Spåret en säsong.

Print Friendly, PDF & Email