Contents utbud

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

”Stark som en björn, snabb som en örn”

När du vill få nya perspektiv på och prata om träning, livsstil och hälsa står Kalle Zackari Wahlström gärna till tjänst. Kanske kan han även locka dig till att prova nya träningsformer, inspirerade av ”Svett och etikett”. Du kan bl.a. boka ett träningspass eller en föreläsning med honom för att bli ”stark som en björn, snabb som en örn”.

Säg den träningsform som Kalle Zackari Wahlström inte har provat på. Om det finns någon som han ännu inte svettats över kommer han nog testa den i sinom tid. Kalle Zackari Wahlström är nämligen reklamaren som började blogga om träning och livsstil och som är högst aktuell med träningsprogrammet ”Svett och etikett” på SVT.

Kalle Zackari Wahlström slog igenom med bloggen ”Stark som en björn, snabb som en örn” 2011. Han har även skrivit en bok med samma titel. Boken utkom 2014. Han är likaså en av upphovsmakarna bakom humorprogrammet ”Söder om Folkungagatan” på Kanal 5.

Den vision Kalle Zackari Wahlström jobbar efter är att visa oss alla hur rolig träning är och att vi inte behöver svälta oss för att gå ner i vikt eller få en vältränad kropp. Att vägen till ett varierat, utmanande, lärorikt och välmående liv mycket väl kan ta avstamp i träning.

När du bokar en föreläsning eller ett event med Kalle Zackari – får du handfasta tips på träning, livsstil och hälsa. Du får också något annat: en inblick i hur träning kan se ut runtom i världen liksom en inblick i svenska värderingar kring livsstil och hälsa. Föredragen och evenemangen är därför intellektuella kunskapsinjektioner för dig som vill få nya perspektiv på såväl dig själv som på andra människor och på det vi alla har gemensamt – d.v.s. kropp och hälsa.

Du kan boka Kalle Zackari Wahlström som värd, konferencier, föreläsare eller som instruktör på ett träningspass.

Print Friendly, PDF & Email