Contents utbud

Josefin CrafoordCrafoords TV-karriär inleddes på ZTV under första halvan av 1990-talet där hon 19 år gammal började presentera musikvideor. Hon syntes sedan i systerkanalen TV3 i programmet Silikon. Hon har efter det lett program i TV4 där hon även var programpresentatör. Hon har bland annat varit programledare i den svenska versionen av dokusåpan Paradise Hotel. Hösten 2006 var hon tillbaka på TV3 för att leda dejtingprogrammet Fling som dock lades ner i förtid efter bara några veckor i sändning. Under våren 2007 ledde Crafoord tillsammans med Erik Ekstrand programmet Snyggast i klassen på TV400.

Efter sommaren 2012 jobbade Crafoord en del på Sveriges Radio, på radiostationen SR Metropol. Hon var en av programledarna i deras morgonprogram under hösten och vintern samt hade även egna program under förmiddagarna på lördagar och söndagar. Nu har hon en egen och populär podcast, Ihop med Josefin, där hon tillsammans med Martin Blix och Quetzala Blanco diskuterar relationsfrågor. Hon ska även vara aktuell för nya TV-jobb under sommaren och hösten 2013. Den 30 maj blev det offentligt att Crafoord är en av deltagarna i TV-programmet Kändishoppet på TV3.

Sedan hösten 2013 arbetar Crafoord för Aftonbladet TV. Hon började leda livsstilsprogrammet Wellness. Programmet blev populärt och det började sin andra säsong i februari 2014. Hon har även börjat arbeta för Aftonbladets nya modesajt The You Way, där hon senast var programledare för sajtens premiärfest i mars.

Print Friendly, PDF & Email