Contents utbud

Jörgen OomDe senaste 20 åren har han medverkat i ca 160 företags och organisationers förändringsprocesser i mer än 20 länder, framför allt inom områdena motivation, förändringsvilja, teamanda, personlig utveckling och kundtänkande.

Jörgen har även arbetat med teambuilding och mental träning – att skapa topprestationer – i svensk elitidrott, både med lag och enskilda idrottsmän.

Jörgen arbetar på två sätt, antingen i projektform där kundföretagets medarbetare utvecklas i flera steg, eller i kort föreläsningsform, såsom kick-offer, och då för grupper mellan 20 – 800 personer. Ämnen som Jörgen tar upp är bland annat:

 

  • Det vinnande laget. Elva lärdomar från lagidrotten
  • Hur får vi mer entusiasm och delaktighet i förändringsarbetet?
  • Rätt Mental Inställning – Så här skapar vi toppmotivation tillsammans.
  • Manligt, kvinnligt, mänskligt. Så här förstår vi varandra bättre.
  • Hur hanterar vi stressen i ett framgångsrikt team?
  • Att förnya en organisationskultur
  • Att leda i förändring

 

Jörgen varvar föreläsningar med många praktiska övningar och använder beprövade modeller och verktyg som deltagarna enkelt kan omsätta i sina dagliga arbeten efter seminariet. Hans erfarenhet och övertygelse är att arbetsglädje, engagemang, konkreta mål, att våga ta initiativ och utmana, humor och inte minst stolthet är viktiga hörnstenar i en framgångsrik företagskultur.

– Jag har två motton: “Proud people perform”, och : “Det är det lilla som är det stora”. Små förbättringar, satta i system, och som ALLA i organisationen tror på, gör underverk, säger Jörgen. Jörgen brukar säga att det gäller att prata lika mycket till hjärtat som till hjärnan hos människor om man vill skapa motivation. Därför arbetar han mycket med bilder, historier, enkla modeller och framför allt med mängder av framgångsexempel.

Print Friendly, PDF & Email