Contents utbud

Jonas Von EssenMöt mannen som minns mer än någon annan!

Jonas von Essen är regerande världsmästare i minne. Han kan lägga tusentals siffror, spelkort och faktauppgifter på minnet snabbare än vad man skulle tro var möjligt.
Fram till för ungefär två år sedan hade han dock ett alldeles vanligt minne och glömde ofta saker precis som vi andra. Ta chansen att kunna lära dig hur även DU utan alltför mycket ansträngning kan bli en mästare på att minnas.

Boka en föreläsning med världsmästaren i minne!

På bara ett och ett halvt år lyckades Jonas von Essen träna upp sitt medelmåttiga minne till ett minne i yppersta världsklass. Hur gick det till och hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnes-maskin?
Följ med Jonas genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill.

Jonas föreläsning är en fullkomligt unik upplevelse som både fascinerar och inspirerar. Sällan har man chansen att få höra en tvättäkta världsmästare berätta om sitt område och ännu mer sällan har man chansen att skaffa sig en superkraft på samma gång!

Print Friendly, PDF & Email