Contents utbud

Jenny Åkerman



Jenny föreläser om hjärnan, kommunikation, rösten, intelligens, minnet, personlighet …

Speach tall… med flera ämnen.

Hur fungerar den mänskliga hjärnan? Hur utvecklas den? Går det att få ett bättre minne och går det också att öka sin IQ?
Jenny förmedlar en direkt användbar syn på hur vår hjärna kan användas på bästa sätt. Med hennes kunskaper om hjärnan i kombination med pedagogiska listigheter får hon vem som helst att bli både smartare och nöjdare.

KOMMUNIKATION – MED HJÄRNA OCH HJÄRTA Hemligheterna med god kommunikation kan både synas och höras. Därför kan man lära sig hur man kan komma på ”speaking terms” med vem man vill.

FÖRELÄSNING, WORKSHOP ELLER UTBILDNING?
En mycket viktig del inför ett uppdrag är att bli överens om vad som faktiskt ska levereras. Jenny har i princip aldrig hållit samma föreläsning två gånger. För varje nytt uppdrag har du som kund nära kontakt med Jenny, och du får hjälp att fundera fram, bolla idéer och säkert så småningom också hamna i en gemensam syn på vad det är ni egentligen vill ha och behöver.
Ett sådant coachande och kreativt samtalande är ett avgörande recept på önskat resultat.
Jennys sätt att bemöta sina uppdragsgivare, lyssna in, bearbeta och föreslå är en av hennes stora förtjänster, och arbetssättet kan sägas vara tämligen unikt. Med Jennys erfarenhet av personlig coachning, utbildning och pedagogik är det enkelt och självklart att hela tiden skapa nytt.

Print Friendly, PDF & Email