Contents utbud

Isak Jansson

Isak Jansson

Isak Jansson är komiker och mångsysslare och har kallats ”nästa stora stjärna på den svenska humorhimlen”. Förutom att jobba med renodlad ståuppkomik är Isak spokenword-artist. Född i Stockholm men uppvuxen i en by utanför Falun anser sig Isak vara något av en lokalpatriotisk bastard, för mycket bonde för att vara stockholmare och för mycket 08 för att vara dalmas.

Isaks skruvade vardagsiakttagelser har fallit folk i smaken runt om i världen och skickat honom på komikeruppdrag till såväl Kina, Ryssland, England, Belgien och Indien. Han har även arbetat redaktionellt med bland annat Pensionärsjävlar och Erik och Mackan: 99 saker… 2013 är han aktuell med sin soloshow ALLT ÄR FLORISTERNAS FEL, en resa in i dubbelmoralens mörka värld. Isak Jansson är inte rädd för att ta ställning men väver samtidigt in det i ett roligt nät, att upplösningen alltid utmynnar i ett hjärtligt skratt. Intelligent, tydlig och rolig.

I en tid av motivationsföreläsare, självhjälpsböcker och Zlatan-retorik har det blivit inflation på välbefinnande. Vart tog det gamla hederliga självhatet vägen?

Efter framgångarna med sin soloshow Allt är Floristernas Fel är Isak Jansson tillbaka med en nyskriven föreställning där den komiska blicken har riktats inåt. Från att anklaga blomsterhandlare har han gått vidare till att skärskåda sitt eget ansvar i världsproblemens smörgåsbord. För hur kan man gnälla på en unken värld när ens egna fötter luktar surt?

Isak Jansson hatar Isak Jansson är föreställningen för dig som både älskar Isak Jansson och hatar Isak Jansson.

”Kvällens höjdpunkt följer sedan i form av Isak Jansson, en oerhört skicklig komiker som har en intensitet även i sina enklaste utlägg.” Arbetarbladet

”Isak är bäst just nu” Gävle Dagblad

Print Friendly, PDF & Email