Contents utbud

Gry Forssell

Gry Forssell är en av Sveriges mest kända och älskvärda programledare och moderatorer. Hon är känd från TV som programledare av Körslaget, Sommarkrysset och BigBrother samt tidigare produktioner som Silikon, Rampfeber och Fångarna på Fortet. Med Gry på scenen får ni är stor dos energi, erfarenhet och inte minst personlig charm.

Som en av Sveriges mest populära moderatorer och programledare är Gry Forssell känd för de flesta. Hon började sin programledarkarriär på 90-talet, med Filmguiden, Vinnare med V75 och Sommartoppen. 1998 blev hon tillsammans med Ulrika Eriksson programledare för livsstilsprogrammet Silikon på TV3.

Gry har även lång erfarenhet som känd radiopersonlighet. Tillsammans med Adam Alsing är Gry programledare för radioprogrammet Äntligen Morgon i Mix Megapol. Programmet belönades som Årets Morgonshow vid RadioGalan 2008.

Den senaste tiden har Gry lett program som Körslaget, Sommarkrysset och BigBrother och under våren 2011 blev hon klar som programledare för TV4:as Gladiatorerna. Hon är även en eftertraktad konferencier och moderator även i andra sammanhang. Med Gry får du alltid värme, energi och en stor dos personlig charm.

Print Friendly, PDF & Email