Contents utbud

Görhan Hellström

Skådespelare, författare och estradör i arbetslivet

Görhan Hellström framför olika föreställningar där han tar upp vardagliga teman som hur vårt vardagsliv ser ut eller om arbetet och kärleken i det moderna informationssamhället. Han har flera gånger nominerats till årets talare.

Görhan Hellström är skådespelare, estradör och föreläsare och sedan mer än 20 år en flitigt anlitad estradör i svenskt arbetsliv. Med mycket humor och värme har han på sitt personliga och medryckande sätt engagerat mer än 380 000 svenskar i den svåra konsten att få ett bra liv, med ämnen som livet och kärleken, arbetsglädje, konsten att prioritera sin tid och få balans i livet, helt enkelt levnadskunskap. Påläst och underhållande serverar han sin publik sina egna texter i en skön blandning av teater, standup och föreläsning. En stark teaterröst och ett närmast otroligt kroppsspråk ger Görhan en omedelbar kontakt med sin publik.

Två gånger har Görhan nominerats till Sveriges bästa talare. Han har tre gånger fått TCO:s kulturstipendium. Han har vunnit Stockholms monologfestival och dessutom fått priset “Guldlövet” för sina insatser för en bättre psykosocial arbetsmiljö. “Livet måste hänga ihop”, predikar Görhan och lever som han lär. När han inte står på scenen arbetar han med fotokonst, är en hängiven amatörkock, cineast och skrotlyftare.

Komisk, underhållande och påläst i en skön blandning av teater, föreläsning och standup. Stark teaterröst, målande kroppsspråk, stor publikkontakt och närvaro. En kombination av estradörens humor, den personliga medmänskligheten och föreläsarens pålästa tyngd.

Görhan Hellström har gett ut boken “En Stor Stark”, år 2000 och har ett 30-tal teaterpjäser förlagda på Folmer Hansen teaterförlag. Kom våren 2006 ut med minipocketboken “Jag har inte tid” – boken som tar två minuter att läsa men som räcker hela livet…