Contents utbud

Göran AdlénTrendspanaren och servicemogulen

Göran är en av de ”hetaste” framtidstänkarna just nu. Han har under åren haft väldigt många olika uppdrag, med många olika teman och med väldigt skiftande publik. Göran har inte en eller två olika standardföreläsningar, utan anpassar och förnyar sig hela tiden. Detta är ett måste om man ska föreläsa om trender. Man måste vara påläst i de ämnen som är aktuella just nu.

Exempel ur föreläsningen, EXTREMSERVICE – det enklaste och svåraste sättet att bli vinnare.

När allt blir mer och mer lika så krävs det något extra, extremservice. Det räcker inte att bara vara bra, utan du måste vara bäst. Du möter nya kunder med nya krav. Hur ska du hantera de digitala infödingarna, de kapitalstarka pensionärerna och ett alltmer mångkulturellt Sverige? Du möter den påläste kunden som vet allt, och du möter kunden inte bara fysiskt utan också i den virtuella världen.

Trenspaning – Föreläsning

Göran Adlén ger en bild av hur framtiden kan komma att se ut. Men du får inget facit, och du behöver inte hålla med mig, bara du reflekterar och agerar på hur du tror framtiden kommer att bli. För en sak är i alla fall säker, om du inte försöker hänga med i det som händer i framtiden, så är du snart borta från marknaden.

Den här föreläsningen skräddarsys alltid utifrån vad kunden vill fokusera på, och uppdateras kontinuerligt.

#digital kommunikation, samhällsbyggande, varumärken, sociala medier, framtidens marknadsföring, storytelling, försäljning, trender, inspiration, affärsutveckling.
Göran Adléns föreläsningar kan karaktäriseras som tänkvärd underhållning och är lättförståeliga, jordnära och framförda på ett provokativt och underhållande sätt. Åhörarna lovas många skratt men också djupa tänkvärdheter.

Klicka här för pressbild(er) på Göran Adlén

Print Friendly, PDF & Email