Contents utbud

Filip & FredrikFredrik Wikingsson och Filip Hammar är flitigt förekommande i TV och dessutom bästsäljande författare, talare och entreprenörer. De är även personliga och oförutsägbara intervjuare och lysande moderatorer.

Flerfaldigt Kristallenbelönade programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har en lång rad uppmärksammade TV-succéer bakom sig, bl a Ursäkta Röran, High Chaparall, 100 Höjdare, Grattis Världen, Ett Herrans Liv och Boston Tea Party.

Tillsammans har de också skrivit de bästsäljande böckerna Två Nötcreme och en Moviebox samt 100 Höjdare – Sveriges roligaste ögonblick. Med hjälp av kreativitet och okonventionella arbetsmetoder har duon skapat en egen nisch inom svensk media, där allt är tillåtet och ingenting är förutsägbart.

Filip och Fredrik är dessutom entreprenörer, tillika delägare i produktionsbolaget Sto-Cph. Under hösten 2008 sänder de en egen talkshow för Sirius Radio i USA, där det amerikanska presidentvalet bevakas.

I sin föreläsning berättar Filip och Fredrik personligt och humoristiskt om vikten av att våga falla ur ramen och att inte gå i upptrampade fotspår. De utgår från sin egen resa, från utskällda sidekicks i OS-programmet Hello Sydney till prisbelönta programserier. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är också lysande moderatorer, med mer än femton års erfarenhet som intervjuare, från Göran Persson, Mikael Persbrandt och Fredrik Reinfeldt till Mike Tyson och Bono.
 

Print Friendly, PDF & Email