Contents utbud

Eva MutveiEva Mutvei är utbildad skådespelerska, sångerska, manusförfattare och regissör och har arbetat inom film, teater och TV. Hon är utbildad gymnasielärare i Teater och Estetisk kommunikation, som handlar om att använda kreativa verktyg för att utveckla människor och deras kommunikationsförmåga.

Hon har även arbetat som adjunkt i ELP (Estetiska lärprocesser), röst och retorik på lärarutbildningen vid Södertörns Högskola och avslutar under våren 2017 ett års heltidsstudier i Retorik på Södertörns Högskola.

Eva är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom retorik, röst, presentationsteknik. Hon anlitas också ofta som individuell coach och tränare för chefer och andra som ofta framträder inför publik. Om vi lär oss att förstå kommunikationens medvetna och omedvetna mekanismer kan vi öka förståelsen för varandra och åstadkomma raka och öppna relationer. Det är i kommunikationen med andra människor som vi utvecklas.

I sina föreläsningar och utbildningar utgår Eva ofta ifrån egna erfarenheter i arbetet på scenen och utbildningsvärlden. Hon menar att om vi lär oss iaktta våra egna och andras kroppssignaler kan vi gestalta våra liv mer begripligt både för oss själva och för andra.

Tack vare sin skådespelarbakgrund har Eva en stor scennärvaro, vilken även märks tydligt när hon håller föredrag. Hon har en smittsam entusiasm och en energi som lämnar bestående intryck på åhörarna.
Eva har medverkat i många olika TV-, teater-, och filmuppsättningar, bl.a. Skärgårdsdoktorn, Mäklarna, Björnes magasin och Little Shop of Horrors.

Print Friendly, PDF & Email