Contents utbud

Eva FunckInspirerande föreläsare och konferencier

I sin underhållande föreläsning “Hur Funckar Livet?” talar Eva om hur den sabeltandade tigern, hjärnan och våra gener påverkar oss i det dagliga livet.

Eva ger exempel på hur vi kan ratta hjärnan rätt, hanterar den sabeltandade tigern och hur mycket generna betyder. Evas föreläsning är fylld av igenkännande komiska ögonblick från karriären och familjelivet. Eva berättar om att våga möta förändringar, ta kriser och hitta energi och glädje. Det blir lite allvar, många aha! och mycket hahaha!

Eva Funck känd tv-profil. Tio år med “Björnes magasin” sedan 10 år med faktaprogrammen ” Evas sommar och vinterplåster” ” Evas funkarprogram” ” Evas superkoll” och på turnéer med sin enmansshow ” En lyckad föreställning”. Eva Funck vann 2010 Kunskapspriset 2010. Motiveringen löd: “för att hon med smittande entusiasm och sedan lång tid sprider kunskap till såväl små som stora i sina funkarprogram. Hon har med kunskapsglädjen som pedagogisk metod höjt kunskapsnivån och vetgirigheten hos de unga i Sverige.”

Eva är även en mycket erfaren och uppskattad programledare, moderator och konferencier.

Print Friendly, PDF & Email