Contents utbud

Erik HaagLetar ni efter en populär, underhållande och trygg person att leda er stora konferens, företagets kickoff, er hedersfulla prisutdelning eller kanske ett spännande panelsamtal?

Erik Haag har de senaste åren gjort succé i rollen som underhållande TV-programledare. I “Landet Brunsås” i SVT undersökte han svenskarnas matvanor tillsammans med Henrik Schyffert och Lotta Lundgren och programmet fick en fortsättning i den enorma succén “Historieätarna” som utsågs till Årets livsstilprogram på Kristallen-galan och dessutom sänds i en andra säsong hösten 2014. Erik Haag har sedan sitt mediala genombrott i början av 90-talet med P3:s busringningsprogram “Hassan” arbetat med många olika typer av tv-program, så som “Melodifestivalen”, den utmanande humorshowen “Roast på Berns”, UR:s föräldraprogram “Om familjen”, TV4:s humorsuccé “c/o Segemyhr” och ZTV:s kultförklarade panelprogram “Knesset”. Numera är han högaktuell i TV-programmet ”Historieätarna”.

Denna stora variation och det faktum att Erik Haag arbetat både bakom och framför kameran, har inte bara gett honom en gedigen yrkeserfarenhet och behaglig trygghet, utan även en bred kunskapsbas, något som inte minst märkts i “På spåret”.

Själv tycker Erik Haag att han bäst kommer till sin rätt när han får ställa nyfikna frågor, förtydliga knepigheter och hjälpa samtal att finna intressanta och roliga vägar.

När Erik Haag tar ett uppdrag som konferencier eller moderator är han noga med förberedelserna och tillsammans med kunden lägger han upp ett lämpligt program utifrån de önskemål som finns.

Föreläsningen – ”Från flugsvamp till mäklarbricka”
Behöver man kunna något om den svenska krogkulturens historia från järnåldern och framåt för att sitta på lokal och klaga på sin kille med sina tjejkompisar över några glas vitt? Nej, det behöver man faktiskt inte. Däremot är just kroglivets utveckling ett roligt sätt att bekanta sig med kulturhistoria och svensken när hen är som mest avspänd, ohämmad och social.
I det här föredraget får du bland mycket annat lära dig varför 1400-talets ölgillen stiftade förbud mot att kissa i annan krogbesökares sko, när vi började och slutade fira Svenska Flaskans dag och vad två-kvinnorsförbudet egentligen innebar.
Erik Haag, journalist, komiker och programledare, känd från bland annat På Spåret och Historieätarna, är den enda nu levande svensk som gått på krogen i 600 år.

Print Friendly, PDF & Email