Contents utbud

Erik FernholmErik Fernholm, utsedd till Årets Föreläsare 2011 & social entreprenör, är en forskningsbaserad föreläsare och utbildare. Med mycket humor, inspiration och interaktivitet får du uppleva insikter som vänder upp och ner på många av våra målsättningar och vårt sätt att tänka på lycka, prestation och motivation.
“Jaga inte lyckan, skapa istället lyckliga stunder”

Erik är en meriterad föreläsare som lovordas av uppdragsgivare från Försvarsmaktens Huvudkontor och Riksdagsledamöter till ledningsgrupper på TV4, Peab och Volvo. På ett inspirerande och ovanligt sätt får du som deltagare insikt i ämnen som lycka, meningsfullhet och motivation.

Erik Fernholm jobbar med organisationsutveckling, ledarskapsutveckling, vi-känsla och hur man når högt uppsatta mål.

Han är sedan tre år kontrakterad för landets absolut största framgångsföretag inom klädbranschen och gör ett stort antal uppdrag per år dels centralt, regional management och personal. Fernholm hjälper även andra företag och organisationer dels med långsiktig personalutveckling, men även insticksinsatser vid mer krisartade situationer.

Erik arbetar med individer och team som vill uppnå bättre resultat, oftast genom att hitta nya vägar att angripa hindren. Hitta det varje individ är bra på istället för att se de mönster och brister som man ser till vardags. Man brukar säga att man får verktyg för att förbättra sig själv och sin omgivning, när just Erik föreläser är detta helt sant, vi har mer än 96% nöjda kunder (som gett honom högsta betyg).

Att nå mål som till en början verkar orealistiska kan man oftast klara, utan att stressa upp sig själv och hela teamet. Genom att lugnt och metodiskt analysera sig själv och sin omgivning så kan ett team ofta prestera minst 60% mer än man föreställer sig. Genom att förstå ett annat sätt att tänka och ett annat sätt att se på mål och målsättning kan man relativt snabbt förändra sina tidigare föreställningar.

Strategiskt välmående.

Lycklig på arbetet? Kanske låter det som en konstig och flummig fråga. Men, för de företag som vill minska sina personalkostnader, sälja mer och öka sin kundnöjdhet så är frågan högst relevant. Tio år av forskning och case visar att mår du bra då gör du ditt bästa jobb. Föredraget förklarar varför välmående avgör prestation samt metoder för att minska stress och skapa ett hållbart och välmående arbetsklimat.

46% ökad kundnöjdhet, 30% mer produktiv, 33% ökad försäljning, 1,25 färre sjukdagar i månaden är bara några effekter av att trivas på arbetet. Med övningar, nya perspektiv och spännande experiment utforskar vi hur välmående och prestation hänger ihop.

Print Friendly, PDF & Email