Contents utbud

Emma MelinHälsa och välmående i vardagen – hur får jag in det som en naturlig del av mitt liv?

Vinnaren av SM i fitness 2013, Emma Melin har tränat hela sitt liv och arbetat som Personlig Tränare sedan 1997. Förutom att vara PT så jobbar hon som Gruppträningsinstruktör i Yoga, SatsCorePuls, Mammaklasser, Crosstraining och Bodybalance. Emma är också entreprenör och driver sitt egna företag Tailormade by Emma som syr tävlingsbikinis för tävlande inom fitness.

Emma har passion inte bara för sitt jobb, hälsa och träning men också för sina tre barn. För att hitta balans i livet mellan familj, karriär, företagande och hälsa har hon blivit världsmästare på att strukturera och planera sin vardag. I sin föreläsning tar hon upp hur man på ett konkret sätt med tydliga exempel faktiskt kan få ihop livspusslet utan att stressa och känna att hälsan tar stryk.

Emma pratar om hur man finner motivation att göra de rätta valen i vardagen när det gäller kost, hälsa och träning. Hur man får det att bli en naturlig del av sitt liv utan krav och press på att man måste. Det skall vara kul att må bra!

Föreläsningen Det skall vara kul att må bra!

I föreläsningen pratar Emma om hur tufft det kan vara att kombinera karriär, familj, företagande och hälsa och hur man får det tuffa att bli enkelt. Istället för att känna tvång och press så kommer ni få konkreta verktyg för hur man vänder detta till något positivt och kul. Att lära sig att prioritera, planera och finna glädje i att äta och röra på sig är något Emma bemästrar och gärna delar med sig av.

Vill du veta hur man på ett konkret sätt och med tydliga verktyg får hälsa att bli en naturlig del av ens liv? Då skall ni boka Emma!

Print Friendly, PDF & Email