Contents utbud

Emil SergelEmil Sergel är frilansfilmare och journalist samt ekologisk entreprenör. Han driver företaget Sergel Media samt Wevolution och arbetar med press, tv, radio, föreläsningar och dokumentärfilm. Genom kameralinsen har han varit med på bergsbestigningar i Himalaya, djuprekord i Röda havet, expeditioner i polarområden och nära möten med hajar i Mocambique. Han har producerat äventyrsdokumentärer för Red Bull, SVT, Outside Television och Epic TV för att nämna några uppdragsgivare.

Emil har följt sin dröm i alla år, arbetat över hela världen och jobbar nu som egenföretagare sedan 10 år tillbaka. Han fick en idé som från början var en artikelidé och som blev ett nytt företag: Wevolution, som säljer miljöprodukter och försöker täppa till glappet mellan produktion och konsumtion. Emil är uppväxt i Jämtland och har rest och arbetat över hela världen men har nu sin bas i Tänndalen, där han kan tanka energi och få kreativ kraft.
Emil föreläser om film, entreprenörskap, att bo och arbeta där man trivs bäst, samt under rubriken ”Man får göra som man vill” som handlar om att våga gå sina egna vägar i livet.

Print Friendly, PDF & Email