Contents utbud

Ebba von SydowEbba von Sydow – Personligt varumärke

Journalisten Ebba von Sydow är programledare, krönikör, moderator och författare – och kan konsten att bygga ett varumärke. Ebba föreläser om social medier, varumärken, livsstilstrender och mode samt om “Konsten att bygga ett personligt varumärke”. Ebba kommenterar återkommande stil och mode, exempelvis i SVT och Expressen.

Ebba var med och startade bloggexplosionen i Sverige och är en av de första i landet som har byggt ett personligt varumärke på nätet. Ebba har fått mycket uppmärksamhet efter att ha skapat konceptet Blog Awards, Sveriges mest uppskattade gala för bloggvärlden.

Programledare och redaktör för “Det kungliga bröllopet” i SVT, programledare för “Ebbas stil” och trendspanare och programledare i “Gokväll”.

Hon brinner även för trender inom popkultur, bra böcker, nya medier, tidningar och tennis.

Ebba har blivit en förebild för många unga människor. Hon är ett utmärkt exempel på hur långt man kan nå om man har höga ambitioner och jobbar hårt och målmedvetet, inte minst med internet som verktyg.

Som föreläsare är Ebba är alltid mycket påläst, inspirerande och underhållande. Hon lockar alltid många åhörare när hon föreläser och är en varmt uppskattad föreläsare.

Print Friendly, PDF & Email