Contents utbud

Ebba BlitzEbba växte upp i en entreprenörsfamilj och inledde sin karriär på ZTV. Sedan gick hon vidare till TV4. Ebba har en utbildning i företagsekonomi, nationalekonomi och ekonomisk historia från Stockholms Universitet.

Under slutet av 90-talet reste Ebba till Silicon Valley i samarbete med Nutek för att arbeta med ett forskningsprojekt om entreprenörskap inom IT och telekom. Där stärktes förståelsen för näringslivet och idag anlitas Ebba ofta som extern moderator av stora företag med anknytning till bank, finans, IT och telekom.

Ebba är mycket språkkunnig. Hon arbetar lika bra på engelska som på svenska, mycket tack vare att föräldrarna bott i USA under större delen av Ebbas uppväxt. Ebba har läst italienska på universitetet i Perugia och franska i Stockholm.

Ebba är en erfaren programledare och konferencier med ett brinnande intresse för entreprenörskap, ledarskapsfrågor, IT och industri. Hon har bland annat lett TV-program som Draknästet, När & Fjärran och körgalan Toner för miljoner.

Print Friendly, PDF & Email