Contents utbud

Dogge DoggelitoRappare, entreprenör, föreläsare, programledare & multikonstnär –

Outtröttlig reser Dogge land och rike runt som föreläsare, debattör och inspiratör för både ungdomar som vuxna. Denne mångfacetterad sångare och skapare av succé- och kultbandet The Latin Kings där Dogge var frontfiguren med tusentals uppträdanden. Drömresan fortsätter som soloartist där han bland annat delat scen och uppträtt med Carlos Santana på Globen. Dogge har spelat svensk hip-hop över hela världen, senast turnerade han i Kina.
Dogge är numera soloartist och söker nya utmaningar. Han har delat ut priser tillsammans med Kungen, listan är lång och fortsätter att byggas på då Dogge ständigt jobbar för att skapa ett samhälle med mer förståelse och glädje.

Dogges föreläsning 2LAX10

Dogge besöker kyrkor, skolor och anstalter för att samtala om livet. Dogges berätta om hur man vänder den negativa till den positiva, med egen kraft och med bra förebilder. Föreläsningen handlar om hans livs upp och nergångar, om förstörelser i omgivningen där han växte upp och fortfarande lever i. Han berättar om utanförskapet, samhällets baksidor och segregation, men även om ljusglimtar som berikar tillvaron, vikten av skolan och användningen av orden.

Kanske kan Dogges föreläsning innebära att ett frö till förändring planteras hos de närvarande. Dogges föreläser under 1 – 1,5 timmar, svarar på frågor, rappar några sånger, umgås och signerar sina medhavda alster. Detta går att anpassa eller utforma efter beställarens önskemål.

Print Friendly, PDF & Email