Contents utbud

David TaintonDavid Tainton är en svensk skådespelare och känd tränings- och hälsoprofil. Hans ofta citerade motto “Ansträng dig när du gör en sak, så kommer du att kunna göra flera saker ansträngningslöst.” genomsyrar allt David företar sig.

Tainton är oerhört uppskattad som föreläsare och coach för sin direkta, positiva och glada attityd, där problemen sällan är problem och lösningar kommer självklara som ett rinnande vatten. Att bli skådespelare, duktig tränare och musiker var självklara för andra genom att han är Graham Taintons son och Blossom Taintons bror, men för David har det handlat om att sätta mål och uppnå dem, inget kommer gratis säger David, dock är det lättare när man vet hur man skall sätta upp sina målbilder.

David hjälper dig att hitta kroppens “må bra” signaler för att skapa uthållighet, mer styrka och ett mer positivt och långsiktigt självfortroende. Detta hjälper dig att bli bättre och mer alert i arbetsliv och privatliv, och att kunna nå dina mål utan större ansträngning.

Print Friendly, PDF & Email