Contents utbud

David HelleniusKONFERENCIEREN SOM TAR DITT MÖTE TILL OANADE HÖJDER!

TV-profilen David Hellenius har gjort sig omtyckt som programledare och konferencier genom sin humor, sina snabba repliker och rutin.
David Hellenius tillhör den nya generationen programledare. Han är en av våra mest välkända och omtyckta tv-personligheter och hans erfarenheter svårslagna.

David har vunnit Tv-chefernas pris flertalet gånger samt blivit vald till Årets bästa manliga programledare.

Med David Hellenius som värd, konferencier, programledare är ditt möte, din konferens eller evenemang i erfarna händer. Med sin varma framtoning bjuder folkkäre David Hellenius på snabba, träffsäkra repliker och glimten i ögat-humor.

Programledaren och komikern David har medverkat i ett imponerande stort antal tv-produktioner som till exempel Let”s Dance, Idol, Godafton Sverige, Stadskampen och även i hans egen talkshow – Hellenius Hörna.
David Hellenius fick sitt genombrott i det kultförklarade humorprogrammet Pyjamas på Z-TV tillsammans med Peter Magnusson. David hade efter det en enorm framgång under flera år med det populära humorprogrammet Hey Baberiba tillsammans med just Peter Magnusson och Christine Meltzer.

Print Friendly, PDF & Email