Contents utbud

Darja IsakssonDarja Isaksson är ett stigande namn inom framtid och kommunikation och har bland annat blivit utsedd till supertalang och superkommunikatör av tidningen Resumé.
I dagens globaliserade och digitaliserade värld ökar förändringstakten överallt. Idag ser vi en exponentiell utveckling inom alltfler områden vilket leder till framtidsscenarios som utmanar begrepp om alltifrån värde till demokrati.

Darja Isaksson inspirerar och provocerar med forskning, exempel och tankeväckande frågor i syfte att få oss att ta den ökade förändringstakten på allvar. Vad betyder den för dig som individ? Som företagare? Som samhällsmedborgare?

Darja är en visionär föreläsare som visar hur hela vårt samhälle håller på att förändras i grunden, och vad det betyder för oss som privatpersoner, proffs och medborgare. Hon brukar säga att hon växte upp i ett “makerspace”, där hon lärde sig att både löda kretskort och att programmera, även om design var hennes största intresse. Sedan 1993 har hennes främsta intresse varit att öka kunskapen om hur vårt samhälle förändras av den digitala revolutionen, och 2002 startade hon sin första digitalbyrå i syfte att bidra till den förändringen.

Idag är hon en erfaren och ofta anlitad föreläsare som underhåller och inspirerar med insikter och utmanande tankar om hur vårt samhälle, våra beteenden och förväntningar påverkas av nya möjligheter. Darja Isaksson driver en digital innovationsbyrå och är en ofta tillfrågad expert på ämnen som rör innovation och framtidens konsumentupplevelser.

Print Friendly, PDF & Email