Contents utbud

Daniel KaplanEntreprenörskap – Försäljning – Att göra affärer på Internet – Ledarskap

Daniel Kaplan är entreprenör och grundare av bl.a. Tradera, Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning som sedan såldes till Ebay för 365 miljoner SEK.

Förutom supersuccén Tradera har Daniel startat en annan jättehit Booli.se (bostäder), som är en av Nordens största bostadssiter. SBAB har haft ögonen på Booli och Kaplan under 2015-2016 och har köpt större delen av bolaget.

Daniel har startat ett 30-tal bolag och föreläser om att skapa och marknadsföra företag på Internet, men även allmänt om att starta upp bolag. Han har en bakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och har varit verksam som strategikonsult på Accenture, men även som senior advisor och corporate finance-rådgivare med fokus på företagssammanslagningar.

Hans föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär, de bjuder på många hjärtliga skratt men framför allt handfasta råd och metoder för hur man startar och leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar. Daniel berättar om sina misslyckanden såväl som framgångarna i sitt entreprenörskap och hur man lyckas i sin försäljning.

Genom sina erfarenheter av att vara chef i extremt osäkra och föränderliga miljöer har Daniel kunskaper om hur man håller sig själv och sitt team motiverade i motgångar. Daniel är en spännande inspiratör och många anlitar honom enbart för att få lyssna till berättelsen om Tradera och hans entreprenörskap. Andra anlitar honom för hans syn på ledarskap samt entreprenörskap och hans erfarenheter av hur man får alla på företaget att trivas och dra åt samma håll.

Print Friendly, PDF & Email