Contents utbud

Claudia OlssonTekniken kan lösa vår tids största utmaningar. För de individer och företag som förstår den exponentiella teknikutvecklingens potential finns stora globala möjligheter inom hälsa, energi, utbildning, infrastruktur och säkerhet. De som vågar tänka längre och större kommer att bygga framtidens storföretag.

Claudia har utnämnts till framtida global ledare av bl.a.Stars Foundation i Kina.

Med ett högt tempo och stor entusiasm delar hon med sig av sina erfarenheter som rådgivare till Framtidsuniversitetet Singularity University på NASA Ames i Silicon Valley samt från sitt arbete för Förenta Nationerna I USA. Claudia sätter även tekniken i en kontext av världens tillväxtmarknader och berättar om den innovation hon sett när hon arbetat i Asien (Indien, Singapore, Filippinerna, Kina och Japan). Hon har bland annat flugit civila drönare, tillverkat verktyg i en 3-D printer, burit robotskelett och dokumenterat sin omvärld genom Googles glasögon.

Föreläsningen erbjuder en unik inblick i vart världen är på väg och vilken roll vi kan spela i detta, då Claudia med stor passion guidar åhörarna i hur stora globala utmaningar kan lösas med kreativitet, mod och exponentiellt accelererande teknikutveckling.

Print Friendly, PDF & Email