Contents utbud

Christopher Toll


Christopher Toll

Springer du genom livet?

Har du ett starkt engagemang och gärna antar utmaningar? Men anar samtidigt att din okuvliga energi skulle kunna ha en baksida?

CHRISTOPHER TOLL, en klassisk karriärist, jagade genom livet. När han svimmade på en toalett, upptäckte ett hjärtfel och gick genom två operationer blev det en vändpunkt. Personer som konstant driver sig själva hårt har mycket rött i sitt beteende, enligt den väletablerade beteendestilsanalysen DISC. Christophers föredrag är en unik och personlig djupdykning ner i det röda, dess välsignelse och dess förbannelse. Utifrån egna och andras erfarenheter förklaras beteendets olika dimensioner. Från den extrema synen på tid och prestation till superhjältekomplexet och varför det är så svårt att hantera långsamma människor. Samtidigt är det en överlevnadslektion där vi lär oss att det går att åstadkomma en förändring och får verktyg för att bättre kontrollera och balansera den röda energin.

Christopher Toll är civilekonom och har tidigare arbetat i olika ledande befattningar inom kommunikation, bland annat som marknadschef på Beijer Byggvaror, marknads- och kommunikationsdirektör på BB TOOLS och vd på Äventyrsresor. Han har även undervisat i marknadsstrategi på Stockholms universitet och är utbildad coach och certifierad i DISC beteendestilsanalys. Christopher har varit aktiv inom bergsbestigning och skärmflygning och har tidigare tävlat i triathlon, multisport och längdskidor.

Idag varvar Christopher arbetet som marknadschef med initiativet Red Inside som syftar till att stötta och hjälpa människor att förhålla sig annorlunda till sitt presterande och ta bättre kontroll.
Initiativet resulterade i boken ”Driven till max. Överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera”. Boken kom ut i januari 2017 och har fått ett starkt bemötande som bland annat radio P4 tog upp i sitt program Förmiddag i februari 2017.

Christopher är mycket uppskattad som föreläsare tack vare kombinationen av träffande humor, karismatiskt engagemang och det öppna och självutlämnande sättet att berätta historier. Han förändrar på ett inkännande sätt synen på våra prestationer och får oss att förstå betydelsen av att inte ångra något på dödsbädden. Och att det är ok att skratta åt oss själva och våra ibland märkliga sätt att leva livet på.

Print Friendly, PDF & Email