Contents utbud

Chris Pettersson

Chris Pettersson

Försäljning – Relation – Motivation – Organisation

”Hur motiverar jag min personal till att göra bra resultat?”

”Hur får jag en mer jämn könsfördelning utan att behöva kvotera?”

”Hur ser jag till att sänka mina kostnader, medan jag investerar i digitalisering?”

”Hur ökar jag min personals välmående, och samtidigt ökar min produktion?”

”Hur ger jag bra service oavsett verksamhet?”

”Hur ökar jag min egen motivation, blir effektivare och ger mig själv verktyg för att lyckas?”

Dessa och många andra frågor kan Chris Pettersson hjälpa till att besvara inför sina åhörare. I de flesta frågor så finns svaren inte i att öka antalet investerade kronor, det finns inte heller i ytterligare AWs eller i omfattande medarbetarundersökningar. Ibland handlar det enbart om de tre viktigaste sakerna på en arbetsplats: relation, relation och relation.

Teknikens värld
Allt eftersom att den tekniska utvecklingen ökar exponentiellt i vårt samhälle, samt att våra anpassningsbehov ständigt är i förändring, så förändras även synen på arbetets utförandestruktur.

Förändringen av hur ett visst arbete utförs, som för hundra år sedan gick på ett decennium kan idag förändras över en natt vid lansering av nya tekniska lösningar, system och liknande.

Detta gör det ännu viktigare för företag att kunna hänga med i utvecklingen med hjälp av digitala verktyg anpassat för varje enskilt företag, men också utvecklandet sett från andra hållet. Utvecklandet av relationer, av motivation och av mjuka värden som i digitala transformationer ibland kan glömmas bort.

Förändringsbenägenhet
Allt börjar med förändring! Förändring är modern ur vilket allt rör sig med den positiva kraft som tillåter oss att förbättra, förfina, utveckla och förstå. Detta görs dock inte av sig själv och förändring är inget som enbart uppstår utan arbete. Man måste så klart, likt med en snöboll, först putta med större kraft, för att sedan kunna i princip låta bollen gå i rullning av sig själv så fort som man fått upp tillräcklig fart.
Detta är fördelen med automatisering, digitalisering och outsourcande. Men det är också fördelen med ökad motivation, incitament för bra jobb och välfungerande processer för anställda.

Om Chris Pettersson
Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 300 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.

Chris startade som utbildare 2014 på ett av världens största call-center-företag och blev där global certifierad utbildare inom försäljning.
Efter detta fortsatte han att föreläsa och fick därefter möjligheten att utbilda på flera olika företag externt och 2015 började han att göra egna utbildningar.

År 2018 så gjorde Chris en utbildning för Google’s Digitalakademi med fullsatt sal som uppskattades så mycket, att han fick komma tillbaka och köra denna föreläsning ytterligare en gång.
Efter detta har Chris startat en av Sveriges största nätverksträffar för kvinnligt företagande och han turnerar nu med sina föreläsningar runt om i Sverige på företag och utbildningsinstitut.

Chris jobbar till vardags som försäljningsansvarig för samtlig TM- och FM-försäljning i Sverige på C More Entertainment. Han har även ett styrelseuppdrag som ledamot i Bonnier AB:s TM-styrelse. Förutom detta är han ute och föreläser för företag om affärsutveckling, organisationsförändring, digitalisering, försäljning och även om motivation för anställda och chefer.

Tidigare har han varit försäljningsansvarig på ett av Sveriges ledande företag inom outsourcad kundservice och även prisbelönt säljare.

Chris har även gjort ett antal moderators och konferenciersuppdrag med bravur, så du kan kontakta oss om tillgänglighet, pris och upplägg för dessa uppdrag.

Sagt om Chris

”Chris Pettersson på Google Digitalakademin avslutar arbetsveckan för nästan fullt hus. Pratar om mänsklig touch, hög lägstanivå, motivationsutvecklingens historia och en massa annat viktigt. Får du möjlighet att lyssna på honom så do it. Grymt påläst och inspirerande.”

”…Helt ärligt så är jag mållös över din presentation som talare. Du har en enorm kunskap inom ämnet (skulle kalla dig expert) och så är du otroligt rolig att lyssna på. 10/10 verkligen. Tittade runt i publiken, har aldrig sett folk vara så engagerade någonsin på en föreläsning…”

”Chris Pettersson, jag kan lätt ha varit på några tusen föreläsningar under åren. Med det sagt, om jag fyllt i en enkät efter så:
– Du är konkret
– Påläst
– Förklarar svåra saker på enkelt sätt
– Grym på att sammanfatta och förtydliga
– Perfekt sekvensering och proportionering på föreläsningen
– Sa jag ”tror” på rätt plats och jag ”vet” på rätt plats
Gillar att du tittade så många i ögonen medan du talade och inte på tavlan. Att du höll energin i rummet genom ditt tonläge och melodin i språket.
Så för den som ska ta in hjälp gällande dina skills rekommenderar jag DIG.”

Print Friendly, PDF & Email