Contents utbud

Chris EdmanChris Edman är planeringsexpert och tidskonsult. Hon föreläser och utbildar i att hantera tid, skapa överblick och prioritera. Att öka såväl personlig och affärsmässig effektivitet som arbetsglädje!

Vi blir lätt oroliga när vi känner att vi inte har kontroll, när vi är osäkra på vad vi ska uträtta och när vår tid bara rinner i väg. Att ha ordning och reda kan låta tråkigt men att skapa överblick är ett sätt att skaffa sig en hälsosam kontroll, en kontroll som gör oss mer harmoniska. Chris föreläser om hur man tar kontroll över tiden och pappershögarna, behåller fokus och når resultat.

När arbetsbelastningen är hög, kollegor sjuka och chefen blev kvar i Rom på grund av flygstrejk, samtidigt som vi håller på att flytta och precis fått ny bil som ska till verkstan och barnen är sjuka… då tappar vi bort mobiltelefonen. Det är då vi behöver mentala ABS-system, bättre felmarginaler, säger Chris. Har man ordning på tid och rum, får man samtidigt överblick på ett annat sätt och kan säkrare prioritera vilka åtgärder som är viktigast. Man slipper avbryta tankekedjan med att leta efter en rapport, bli distraherad av annat man hittar.

En ordning bara för ordnings skull, tar ofta för lång tid att upprätthålla. Det finns inte ett rätt sätt som du måste anpassa dig till för att få kontroll. Det finns många sätt. Och du behöver inte alls bli ordningsam pedant och förändra din personlighet. Välj den ordning, de rutiner och den struktur som fungerar som du själv gör. Chris inspirerar och motiverar till förändring. Hon ger dig konkreta tips på hur du skapar överblick för prioritering och planering, över uppgifter, information, pappersflöden och e-post.

Print Friendly, PDF & Email