Contents utbud

Caroline LarssonPå ett inspirerande sätt föreläser Caroline Larsson om strategier att leverera när det verkligen gäller, att Go Pro i sin business och i livet för att hitta motivation både i med och i motvind. Hon talar också om vikten av att kunna välja fokus och mindset för att påverka sitt sinnestillstånd och hitta balans. I fem år har hon rest runt i Sverige och föreläst för många företag, nu åker hon världen runt för att dela med sig utav sina egna erfarenheter till världsledande företag som vill förbättra förutsättningarna och skapa möjligheter för att hantera utmaningar på flera sätt.

Caroline talar inte bara genom teori utan baserar sina föreläsningar på egna erfarenheter för att få mer kraftfulla och inspirerande budskap. Budskapen är inte bara tankeväckande och startar en process av att vilja förbättra områden i livet, budskapen finns med åhörarna långt framöver och påminner dem om vilka val eller vilken utveckling de vill få till i sina liv. Caroline har ett förflutet som golfproffs och fick själv genomgå tuffa utmaningar som cancer, att få amputera ett ben mitt i golfsatsningen för att sedan komma tillbaka till golfbanan och spela SM 2,5 månad efter operationen.

Hon vet hur det är att ställas inför tuffa utmaningar och innebörden av att kunna göra en comeback, en strategi som företag och hennes åhörare kan ta med sig och använda sig utav i vilken utmaning som helst i livet. Att använda mål som motivation, glädje som bränsle och med ett öppet sinne ta sin an förändringar inspirerar Caroline sina åhörare till att ingjuta mod, våga utveckla en dröm och framförallt att de själva inser vilken otrolig potential de själva har att kunna skapa och välja i sitt eget liv.

Fear Less – Live More, är Caroline’s motto och det påminner henne om att aldrig låta rädsla begränsa henne i livet.

“Carolines föreläsning tar tag i en från första stund. Hennes berättelse är gripande, inspirerande och visar hur viktigt det är med fokus och mål, men med en omåttlig glädje till livet. Du kan inte påverka gårdagen, men kan absolut påverka din framtid.
Vi var över 400 personer från alla våra kontor samlade i två dagar för Kickoff på temat hur vi alla kan bli lite lite bättre på allt det vi gör, stort som smått. Carolines avslutning knöt ihop säcken på ett utmärkt sätt, och det är också det som de flesta av deltagarna tog med sig som minnesbild hem. Har fått oerhört positiva reaktioner från medarbetarna angående Carolines föreläsning, och kan verkligen personligen rekommendera Caroline för alla som vill skapa bättre förutsättningar för sin organisation att lyckas.”
– Erik Wikander VD Mäklarhuset

“Caroline är en modig tjej & det är härligt att höra hennes positiva inställning till de utmaningar hon har ställts inför. Jag tror att hennes historia kan inspirera andra att se möjligheter & ta fram det positiva även när man utsätts för problem & svårigheter på vägen att nå sina mål.”
– Annika Sörenstam, Golflegend

Print Friendly, PDF & Email