Contents utbud

Bob HanssonDet viktigaste av allt är kärleken!

Det viktigaste av allt är kärleken, både hemma och på jobbet, men det är inte de andra som ska sätta igång, utan du själv. Men hur mycket kärlek du än ger, kommer saker och ting gå åt helvete, och hur klarar vi av det?

Bob Hansson har talat på heltid sedan 1998, på allt från rockfestivaler, Dramaten, konferenser, indiska kloster och fullsatta sporthallar i USA. Han har gett ut nio böcker och tre skivor och liknar inte någon annan i vilket format det än gäller. Hanssons böcker översatts till ett flertal språk.

När Bob Hansson föreläser kan vad som helst hända, den ena föreläsningen är inte den andra lik. Han är precis så underhållande eller seriös som tillfället mår bäst av. Men Bob började sin karriär som relegerad värsting. Hans framgång bygger till stor del på att han misslyckats med att leva upp till förväntningar och kanske är det just därför han säger ” ta inte bort dina brister, ta betalt för dem!” Det är nämligen i vår medfödda mänsklighet som den stora kompetensen gömmer sig!

Bob har en fantastisk scennärvaro och karisma och trollbinder hela sin publik. Som föreläsare kan han som ingen annan röra sig runt kommunikation, språk, humor, kärlek, prestationsångest, mansrollen och många andra mellanmänskliga fenomen

Print Friendly, PDF & Email