Contents utbud

Bo LundgrenBo Lundgren lämnade i januari 2013 uppdraget som generaldirektör för Riksgälden, vilket han haft sedan 2004. Dessförinnan var han länge aktiv i politiken, han var riksdagsledamot under perioden 1975-2004 och då huvudsakligen verksam inom den ekonomiska politiken.
Bo var skatteminister 1991-1994 och partiledare för Moderaterna 1999-2003.

Idag innehar Bo flera styrelseposter, bla i Statens Pensionsverk och i Statens Fastighetsverk och tillträder i år som ordförande i Sparbanken Öresund. Bo är även författare till två böcker, Sänk skatten för alla (1989) och När bubblan brast (1998).

Bo Lundgren är en efterfrågad föreläsare som alltid får högsta betyg i sina utvärderingar. Han talar om politik, ekonomi, det finansiella läget men också om många andra ämnen som ligger honom varmt om hjärtat. Bo menar att han har med sig en speciell erfarenhet som förhoppningsvis kan bidra till att jämna marken mellan politik och näringsliv och att det idag råder en väldigt dålig kunskap sinsemellan om hur den andra parten fungerar.

Bo håller även föredrag om den finansiella marknaden. Allt ifrån struktur och uppbyggnad till kriskommunikation. Bo är en mycket uppskattad och inspirerande föreläsare som har mycket stor pondus och kunskap inom de ämnen han föreläser om.

Print Friendly, PDF & Email