Contents utbud

Benny HaagBenny Haag är en svensk skådespelare. Haag debuterade som skådespelare i Peter Schildts TV-serie Lycka till 1980. Hans stora genombrott kom 1988 när han spelade huvudrollen i TV-serien Xerxes. Han anställdes sedan vid Dramaten och har kommit att specialisera sig på monologer.

Under flera år spelade han, fritt efter Jan Guillous roman, Ondskan på Dramaten, där han (i berättarform) gjorde alla rollerna själv. Med Ondskan har han också gjort en landsomfattande turné. I samma spår har han fortsatt med Working Class Hero. Haag var programledare för travprogrammet Vinnare i TV4.

Föreläsning / föreställning: Vadå, beror det på mig?!

Benny upptäckte tidigt att allt han gillar här i livet, från hotell till mataffär, har väldigt lite med priser och liknande att göra. Det handlar istället om vilket bemötande man har fått.

Han försöker medvetandegöra hos lyssnaren vilken oerhörd kraft bemötandet har, något som vi kanske inte alltid tänker på. Och det har ingenting med ålder, kön eller utbildning att göra om du är eller blir bra på detta. Det handlar istället om intresse för spörsmålet och insikt om dess värde. Bemötande är något som är viktigt i alla vardagliga situationer t.ex. på arbetsplatsen, eller i affärssammanhang.

Med sin bakgrund från film och teater har Benny en enastående förmåga att fånga sin publik. Han är en lysande estradör som inte lämnar någon oberörd, han föreläsningar rymmer både mörker och ljus, och inte minst en underbar humor med mycket skratt. Det är personligt, tänkvärt och underhållande, inte minst för att Benny är en underbar imitatör. Låt dig inspireras av en av landets bästa föreläsare just nu!

Benny Haag anlitas också som en mycket omtyckt karismatisk och torr-rolig moderator. Han har högsta kundbetyg 92-100% i vår omdömesdatabas och lämnar ingen oberörd.

Klicka här för bild(er) på Benny Haag

Print Friendly, PDF & Email