Contents utbud

Babben LarssonBabben Larsson, en av landets mest populära skådespelare, artist, komiker och kåsör, blandar humor med allvar, privata erfarenheter med modern forskning och bjuder på egna reflektioner runt positivt tänkande, motivation och friskvård. En föreläsning med Babben är en vitamininjektion som får deltagarna att se med nya, friskare och gladare ögon på livet!

Smällar man får ta

När man redan äter, tränar och stresshanterar efter alla konstens regler, har ett stimulerande arbete och familj och vänner att umgås med på fritiden – då är väl alla bitar på plats?
Så varför mår vi fortfarande ibland dåligt när vi har det så bra?
På sitt vanliga underhållande sätt föreläser Babben om drivkrafter, egenskaper och programmeringar som ställer till det för oss på ett omedvetet plan. Visst är vi moderna, uppdaterade och superflexibla, men vi släpar också på bagage som vi ärvt eller började packa redan under uppväxten.

Ur innehållet:
Vilka fem rum finns det i Livet Hus och vad händer om man vistas i ett av dem för mycket?
Vilka tre silar sållar den kända golferskan alla sina förfrågningar genom för att orka vara på topp?
Hur ser ett negativt tankehjul ut, och hur bryter jag det?

Föreläsningen innehåller mycket skratt, men också tillfällen att diskutera och reflektera. Babben delar frikostigt med sig av egna erfarenheter och insikter. När du har rätt verktyg kan låsta situationer plötsligt finna läsningar du inte trodde fanns. Ta den här chansen att lära känna dig själv och din omgivning lite bättre!

Offra dig lagom!

Varför lyssnar jag inte på min kropp? Varför offrar vi oss så gärna för andra? Hur måste vi tänka för att få en bättre balans mellan de olika delarna i våra liv? I tider av ekonomisk press och höga stressnivåer i samhället blir det allt mer upp till individen att sätta klackarna i backen och värna sin hälsa. Det är inte en fråga om att skuldbelägga – bara överleva, säger Babben. Offra dig lagom är en uppiggande föreläsning där Babben blandar egna erfarenheter med forskning, åsikter, insikter och humor.

Positivt tänkande!

Vad gör oss negativa? Går det att programmera om hjärnan? Babben Larsson blandar egna privata erfarenheter med modern forskning och handfasta råd på vägen med ett mera positivt tänkande och ökad motivation.

Friskvård a la Babben.

Det kan verka otroligt, men Babben är faktiskt en eftersökt föreläsare när det pratas friskvård. Här blandas skämt och allvar runt ämnen som mat och motion. Vilka snubbeltrådar är det som fäller oss innan vi når den där underbara balansen i tillvaron som vi drömmer om? Vem/vad styr ditt liv? Chefen? Klockan? Eller rent av vågen?

Print Friendly, PDF & Email