Contents utbud

Astrid BoisenAstrid kan kommunikation och ledarskap. Hon har många års erfarenhet som föreläsare med människor och organisationer i förändring. Det är en både bred och djup kunskap, som hon kan dela med sig av. Hon är lätt att lyssna till just därför att hon är direkt och okomplicerad. Hon lockar ofta till skratt samtidigt som hon ger insikter som kan förändra. Hon tycker om att bolla frågor och enkla små övningar, som leder till nya insikter, utan att det blir jobbigt. Och hennes bilder är roliga.

När Astrid talar lyssnar hon samtidigt. Hon får alla att känna sig sedda. Just detta att se och bli sedd är viktigt och Astrid talar gärna om samtal ur olika perspektiv. Vi glömmer så lätt varför vi har samtal. Vardagligt ”småprat” är kanske trevligt men inte så utvecklande. Samtal mår bra av att ha mål. Med modellen The LIFE Boat blir det uppenbart vad som leder rätt och vilket fokus som är effektivast.

När Astrid talar om ledarskap handlar det både om att leda andra och om att leda sig själv. Den som är beredd att lära sig mera om sig själv kan också mogna som ledare. Och i mognaden ligger en del av hemligheten, att man hela tiden utvecklas. Då har man också chansen att bli en bra coach, som hjälper medarbetarna i teamet att hitta rätt lösningar, som motiverar dem att ta eget ansvar.

Astrids bok “Kokbok för chefer & vanligt folk”, där hon bjuder på framgångsrecept till ledare för god kommunikation och gott ledarskap.

Print Friendly, PDF & Email