Contents utbud

Ashkan SafaeeAtt göra skillnad – en energiinjektion

Med fokus på hur företag måste kombinera mening och resultat för att attrahera rätt talanger, behålla kunder och att sticka ut i mängden så levererar Ashkan Safaee en föreläsning med mycket energi, reflektion och konkreta exempel.

Ashkan Safaee sa upp sig mitt under ett lönesamtal som framgångsrik managamentkonsult för att istället ägna sitt liv åt att göra skillnad på riktigt. Idag spenderar han all sin tid på företag, idéer, projekt och människor som gör skillnad och skapar resultat genom att kombinera mening och resultat.

Med en bakgrund som försäljningschef, verksamhetschef, konsult, entreprenör och föreläsare har Ashkan praktisk erfarenhet av att både driva start-up’s och jobba med internationella verksamheter. Redan som 21-åring var han chef för mer än 150 anställda och tiotals äldre mellanchefer. Vid 24-års ålder satt han i ledningsgruppen för ett Skandinaviskt miljardbolag och har utöver det drivit flertalet verksamheter från grunden.

Idag är Ashkan dedikerad att genom föreläsningar och rådgivning få företag, ledare och entreprenörer att förstå de utmaningar som de står inför i en allt mer föränderlig värld. Med ett praktiskt och ungt perspektiv med mycket erfarenhet bidrar Ashkan med nya idéer, konkreta tips och utmanar en rad sanningar inom näringslivet.

Förutom fokus på entreprenörskap, ledarskap och medveten affärs och organisationsutveckling är Ashkan Safaee utbildad yoga och meditationsinstruktör, engagerad samhällsdebattör och tar luncher med alltifrån politiker, näringslivstoppar och entreprenörer till unga arbetslösa, artister och aktivister. Med sin breda kompetens och dubbla etniska bakgrund lyckas han skapa ett unikt perspektiv och föreläsa med en balans mellan hjärta och hjärna.

“Framtidens talanger söker meningsfulla arbetsplatser, det handlar inte bara om lön och förmåner. Samtidigt söker framtidens konsumenter medvetna och ansvarstagande företag, det handlar inte bara om pris. Frågan är om företagen lyckas följa med. Meningsfulla företag med människor i balans skapar högre resultat och vi behöver förstå det, annars blir vi omsprungna.”

Print Friendly, PDF & Email